top of page
Koneistajaksi.fi Escomatic Koneistus Turku
Eskomatic.png

Turkulainen Eskomatic Oy tarjoaa lähes kaikki pienehköjen kappaleiden koneistuspalvelut eri materiaaleista. Monipuolinen asiakaskunta on vahvuus: se tekee yrityksen toiminnasta vakaata. Eskomatic tunnetaankin luotettavana työnantajana.

Koneistusta alan uusimmilla menetelmillä

ESKOMATIC OY

  • noin 80 työntekijää

  • Perustettu 1982

  • Laaja kalusto ja palvelut: Työstökeskukset, monitoimisorvit, pitkäsorvit ja kokoonpano

  •  Liikevaihto 10,8 milj. € (2022)

  • Sijainti Oriketo, Turku

Koneistajaksi_web3000-7405210.jpg

“Yhdessä tekemisen meininki on meillä vahva. Mietimme jatkuvasti, miten asioita voisi tehdä paremmin ja fiksummin. Kokeilemme paljon uutta – se on välttämättömyyskin, jos haluaa pysyä alan kehityksessä mukana. Samasta syystä satsaamme koneissa ja laitteissa alan uusimpaan teknologiaan.
 

Työntekijän näkökulmasta Eskomatic on erittäin nykyaikainen maailmanluokan konepaja. Oikeastaan puhun mieluummin koneistusympäristöstä: esimerkiksi hitsausta meillä ei tehdä lainkaan. Kiinnitämme paljon huomiota ilmanvaihtoon, kirkkaaseen led-valaistukseen ja työympäristön siisteyteen.

Hyvä koneistaja on oma-aloitteinen ja kantaa vastuuta omasta työstään. Yhtä tärkeää on  huomioida ja auttaa muita. Ammattiylpeys yhdistää meitä – tahdomme tehdä laatua.”

Pauli Eskola, toimitusjohtaja

Koneistajaksi_web3000-7405267.jpg

Avoimet työpaikat koneistajille

Kasvava yritys hakee jatkuvasti uusia työntekijöitä. Tarvetta on kaiken tasoiselle koneistusosaamiselle. Tärkeintä on vastuuntunto ja ahkeruus sekä tahto saada aikaan laadukasta jälkeä siistissä työympäristössä. Tarkkuus ja huolellisuus ovat fyysistä voimaa tärkeämpiä ominaisuuksia.
 

Useat alanvaihtajat ovat löytäneet Eskomaticilta uuden uran koneistajana. Sukupuolella tai aiemmalla ammatilla ei ole väliä – into uuden oppimiseen ratkaisee.

Koneistajan palkka

Palkka määräytyy henkilökohtaisen osaamisen ja työssä suoriutumisen mukaan. Koska työtehtäviä on monenlaisia, palkkahaitari on suuri.
Toisaalta omaan palkkaansa voi vaikuttaa työpanoksellaan sekä uutta oppimalla nopeastikin. Lähtöpalkka on TES:in miminitasoa korkeampi.

Koulutus ja uuden oppiminen

Yrityksen oma Eskomatic Academy perehdyttää käsimittavälineiden käyttöön. Tavoitteena on että jokainen työntekijä osallistuu myös ongelmanratkaisumenetelmä 5 x miksi -koulutukseen. Työntekijän oman innostuksen ja taitojen mukaan Eskomatic kouluttaa koneistajiaan vaihe vaiheelta uusien laitteiden käyttöön, ohjelmien muokkaamiseen tai ohjelmointiin. Kone- ja tuotantotekniikan ammattitutkinto antaa perusvalmiudet työhön. Motivoitunut ja tarkka tekijä voi tosin työllistyä esimerkiksi kappaleenvaihtajaksi ilman koulutustakin.

Eskomatic Oy – Hae työpaikkaa

Ota yhteyttä:
Tehtaanjohtaja Reino Lönnroth, reino.lonnroth@eskomatic.fi


Lue lisää: www.eskomatic.fi

bottom of page