top of page
koneistajaksi-stkoneistus-web2500-7404879.jpg
ST-koneistus_logo_RGB.png

Ylöjärveläinen ST-Koneistus on erikoistunut hydrauliikkalohkojen ja -komponenttien valmistukseen. Vaativien erikoissarjojen koneistaminen on tarkkaa ja vastuullista työtä. Koneistajien tiimit työskentelevät modernissa ympäristössä, automaation vauhdittamana.

Avoimuudella hyviin tuloksiin

ST-Koneistus

  • Noin 60 työntekijää

  • Toimituksia kymmeniin eri maihin

  • Liikevaihto 11,4 milj. € (2022)

  • Sijainti Elovainio, Ylöjärvi

  • Perustettu 1970

Koneistajaksi_web3000-7405008.jpg

Työntekijät arvostavat meillä avointa ja joustavaa kulttuuria. Jokainen saa kehittää omaa työtään yrittäjämäisellä otteella, olla ylpeä siitä kun oma kone tuottaa laadukasta jälkeä ja vaikuttaa siihen, että yrityksellä menee hyvin. Kaikki työntekijät esimerkiksi näkevät myymiemme tuotteiden hinnat. Näin voimme keskustella katteista ja tuotannon kehittämisestä. Vastuuta ja vapautta saa niin halutessaan. Moni koneistajista on esimerkiksi suoraan yhteydessä asiakkaiden suunnittelijoiden kanssa.
 

Järjestämme työn ja vapaa-ajan yhdistämisen mahdollisimman helpoksi. Omaan ajankäyttöön voi vaikuttaa paljon. Tiimit sopivat itsenäisesti loma-ajoista, ja työajat ovat liukuvat. Jokainen on vastuussa omasta työstään ja siitä, että hommat tulevat hoidettua.

Tommi Peltonen, yrittäjä

Koneistajaksi_web3000-7404818.jpg

Katso myös video yrityksen vaiheista vuosien varrelta:

Työsuhde-edut

Liikuntasetelit ja työsuhdepolkupyörät ovat esimerkkejä tavoista, joilla ST-Koneistus tukee työntekijöiden hyvinvointia. Virkistysreissuilla saatetaan lähteä laskettelemaan tai katsomaan lätkämatsia omasta aitiosta.

Koulutus ja uuden oppiminen

“Jos yksi homma alkaa tylsistyttää, mietimme yhdessä draaman kaaren tulevaisuutta silmällä pitäen. Ei se mene niin, että kun nyt koulutan itseni tälle koneelle, olen tässä aina. Ja jos lisäkoulutus kiinnostaa, rohkaisemme opiskelemaan niin paljon kuin haluaa. Pyrimme siihen, että jokainen voisi löytää meillä ne omat juttunsa, joita tykkää tehdä”, Peltonen sanoo.

ST-Koneistus Oy – Hae työpaikkaa

Ota yhteyttä:
Toimitusjohtaja Jarkko Selin

ja yrittäjä Tommi Peltonen  (kehitystoimet) 

hakemus@st-koneistus.fi 


Lue lisää: www.st-koneistus.fi

bottom of page