top of page
koneistajaksi2023-747925.jpg
tasowheel-logo-2023-solid-white-rgb.png

Teknologiayritys Tasowheel Oy työllistää omissa tehtaissaan Tampereella ja Tikkakoskella 141 henkilöä. Tasowheelin yksiköistä Tampereen toimipisteet keskittyvät voimansiirtoratkaisujen ja paperiteollisuuden laadunohjausjärjestelmien valmistukseen sekä kokoonpanoon ja Tikkakosken toimipiste moniakselisorvaukseen ja jyrsintään.

Yhtiön kansainväliset asiakkaat toimivat mm. prosessi- ja koneteollisuuden sekä terveysteknologian aloilla. Taustalla on kotimaisen perheyrityksen osaaminen yli 40 vuoden ajalta.

Tasowheelilla tehdään yhdessä töitä yhteisten tavoitteiden ja menestyksen saavuttamiseksi. Työntekijöitä arvostetaan, kuunnellaan ja kunnioitetaan. Kattavalla perehdytyksellä varmistetaan, että uusilla työntekijöillä on varma ja turvallinen olo työssään.

Laajaan tietotaitoon perustuvaa koneistuspalvelua

Tasowheel Oy

  • 141 työntekijää

  • Asiakkaiden pitkäjänteinen kumppani: tuotekehitys, testaus, simulaatiot, prototyypit, mittaukset ja sarjatuotanto

  • Liikevaihto 23,5 milj. € (2022)

  • Sijainti Tampere & Tikkakoski (Jyväskylä)

  • Perustettu 1979

koneistajaksi2023-747894.jpg

“Jokaisella koneen osalla on oma tehtävänsä. Samaan tapaan arvostamme työntekijöidemme yksilöllisiä vahvuuksia, taitoja ja mielenkiinnon kohteita, jotta jokainen Tasowheel-perheen jäsen voi työskennellä itselleen ominaisella tavalla. Kokoisessamme yrityksessä jokaisella on mahdollisuus loistaa. Arvostamme kykyä soveltaa omia taitoja ja halua ottaa vastuuta, ja tarjoamme monipuolisesti mahdollisuuksia oman osaamisen ja uran suunnan kehittämiseen.”

www.tasowheel.fi/tyopaikat

koneistajaksi2023-748015.jpg

Jokaisen mielipiteellä on väliä

“Toisin kuin valmistavassa teollisuudessa perinteisesti, meidän mielestämme jokainen – kyllä, aivan jokainen – on Tasowheelillä töissä yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Koska tärkeimmät osaajamme työskentelevät jossain aivan muualla kuin hallinnossa tai toimistotöissä, kannustamme henkilöstöämme tuomaan aktiivisesti esiin ajatuksiaan ja kehitysideoitaan. Olipa kyse sitten työtapojen parantamisesta, ongelmanratkaisusta tai vaihtoehtoisista käytännöistä, kuuntelemme aina herkällä korvalla jokaisen mielipiteitä – ja arvostamme niitä.”

Tasowheel Oy – Hae työpaikkaa

Lähetä työhakemus urasivujen kautta tai ota yhteyttä:

Ota yhteyttä:
Kati Louhiniitty, HR Manager 

kati.louhiniitty@tasowheel.fi, 020-7757496


Lue lisää: www.tasowheel.fi
 

bottom of page