top of page
star.gif

Rakennamme tänään metalliteollisuuden
ja koneistamisen huomista. Lähde mukaan talkoisiin!

Työvoimapula on kaikille tuttu ongelma metallialalla. Uusia alalle tulijoita ei ole riittävästi, eikä mielikuva metallitöistä vastaa todellisuutta. Haluamme muuttaa näitä ennakkoluuloja tekemällä hartiavoimin töitä asian eteen! Luomme positiivista kuvaa koneistusalan töistä tavoittamalla nuoria heidän käyttämissä sosiaalisen median kanavissa!

 

Työt ovat vauhdissa ja uudet sivumme julkaistaan 17.10. Mikäli haluat lisätietoa projektista niin ota yhteyttä meihin ja ota sivumme Linkedinissä seurantaan!

  • LinkedIn
star.gif

MUKANA HANKKEESSA

Projektista vastaavat:


Jussi Rinne, Hertek Oy 
Jussilla on pitkä historia konepajateollisuudessa ja hän työskentelee Hertekillä toimitusjohtajana työkalujen myynnin ja maahantuonnin parissa. Jussi on ollut jo pidempään aktiivisesti mukana alan toiminnan kehittämisessä.

Toni Rutanen, Smooth Monday Oy
Toni työskentelee markkinoinnin parissa ja on erikoistunut teknologian ja teollisuuden videomarkkinointiin. Työhistoria tekniikan parissa on antanut hyvän pohjan teollisuuden rekrymarkkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen.

Smooth Monday on employer brändingiin erikoistunut videomarkkinointiyritys, joka sekä suunnittelee että toteuttaa eri laajuisia videokampanjoita teollisuuden tarpeisiin.

Yhteystiedot:

Jussi Rinne, +358 40 038 8878

Toni Rutanen, +358 40 194 0888

ETSITÄÄN YHDESSÄ TULEVAISUUDEN TALENTIT.

logo.png
bottom of page